Päivi Korpivaara

Puh & WhatsApp 045 153 1000
paivi.korpivaara@gmail.com

Olen tuotantotalouden diplomi-insinööri ja töissä Jyväskylän ammattikorkeakoulun Teollisuustekniikassa. Opetan Ylemmässä AMK-tutkinnossa, teen tarjouksia ja organisoin  työvoimakoulutuksia, kirjoitan hanke-aihioita. Olen myös JAMKin työsuojeluvaltuutettu.

Jyväskylään muutin kesällä 2011. Aiemmassa elämässä, kuten aikaa ennen Jyväskylää kutsun, olin myös kuntapolitiikassa. 

KOULUTUS
Ks. LinkedIn Päivi Korpivaara
Diplomi-insinööri, Lappeenrannan teknillinen korkeakoulu 
Ammatillinen opettajapätevyys
Rehtoripätevyys (OPH 25 op)

Opinto-ohjaaja
Sertifioitu projektipäällikkö, IPMA C
Työturvallisuuskorttikouluttaja
Tulitöiden kurssinjohtaja

LUOTTAMUSTOIMET
JAMKin Työsuojeluvaltuutettu 2021 – 
Suomi-Amerikka Yhdistysten liittohallituksen jäsen 2020 – 
Vihreät ry:n Tietoyhteiskuntatyöryhmän jäsen 2017 – 
     – 16.5.2021 hyväksyttiin tekemämme Ihmislähtöinen ja kestävä digitalisaatio -puolueohjelma  
Lue: Tietopoliittinen ohjelma – Vihreät (vihreat.fi)


Muutin Jyväskylään kesällä 2011. Sitä ennen asuin Varkaudessa, olin kaupunginvaltuutettu ja Sivistyslautakunnan varapuheenjohtaja. 

TYÖKOKEMUS
Ammattikorkeakoulussa tekniikan puolella olen ollut pitkään, mutta minulla on myös monipuolinen yrityskokemus. Aloitin Imatran Voimasta kustannuslaskijana, olin Nokialla ja Ahlströmilla systeemisuunnittelijana ja controllerina, Varkauden kaupungilla projektipäällikkönä ja Itä-Suomen pelastushelikopterin Tuki ry:ssä toiminnanjohtajana. Kollegani kanssa perustama yritys ActiveSoft Oy toimii edelleen Varkaudessa. En ole enää osakas.  

PERHE 
Asun puolisoni Jukan kanssa vanhassa rintamamiestalossa Tuohimutkassa. Kaksi lastani ovat jo aikuisia ja poissa. Heidän osalta olen nähnyt lukion päätyen yliopistotutkintoon ja Jyväskylän ammatillisen koulutuksen ja urapolun.

HARRASTUKSET
Meille eläimet ovat tärkeitä. Meillä on kolme kissaa, kaksi koiraa (samojedi ja husky) ja harrastekanala (kymmenkunta kanaa ja kaksi kukkoa). Keväisin ja syksyisin mieheni syöttää siiliä, jotka syövät 1,2kg koiran ruokaa yössä. Niitä käy pihassa toistakymmentä. Talvella mieheni ruokkii lintuja. Minulle puutarhatyöt on tapa rentoutua. Olen kirjoittanut kirjan Piha puhtaaksi lehtokotiloista.


Lue juttu YLE 8.2.2021: https://yle.fi/uutiset/3-11778382 tai
kanalablogini: http://tuohimutkankanala.blogspot.com/